5 фризури кои можете да ги направите за 5 минути

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 19.05.2017 - 16:10

Без разлика дали сте во брзање или едноставно не сакате да трошите многу време на спремање, за овие фризури сигурно ќе имате време.

Доволно ќе ви биде стегач за коса и веќе сте ја завршиле пола работа.

Ви ги претставуваме  модерните и елегантни фризури кои можете да ги направите за час.

1. Круна од плетенки

2. Низок чвор

3. Висока пунџа

4. Опуштена сармичка

5. Елегантен коњски реп