Дана Харитонова е уште еден украински цвет

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 14.04.2017 - 11:50

Украинките се познати по својата неприкосновена убавина, која балансира помеѓу источноевропскиот шарм и соновите на модните писти на западот.

Една од нив е Дана Харитонова од Киев, која деновите ги поминува пред фотоапаратите. Тоа резултира со фантастични фотографии, кои можете да ги видите подолу.

Иако не поминува многу време во "истражувачките одаи" на украинските мајстори, таа е посакуван клиент, која со своето лице е способна да изрази низа на карактери.