Парот од милијарда долари

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 19.05.2017 - 01:18

Џеј Зи и Бијонсе официјално заедно имаат повеќе од една милијарда долари, според списанието Форбс.


Џеј Зи поседува повеќе од 810 милиони долари, а Бијонсе околу 350 милиони долари. Иако двајцата имаат изградено успешни кариери како музичари, тие поседуваат многу други бизниси и инвестираат во различни проекти.

Парот е во брак од 2008 година. Тие ја имаат ќерката Блу Ајви, а наскоро ќе го прошират семејството.