Три минутно видео на преубавиот Рим

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 07.05.2017 - 11:24

Славниот украински фотограф Кирил Нејежмаков помина шест дена снимајќи ги најубавите делови и знаменитости на Рим. Откако добиените снимки ги состави во едно триминутно видео не приближи толку блиску до Италијанската престолнина како никој до сега.

Ова видео за четири дена го погледнаа повеќе од 50.000 луѓе.