Вака изгледа спортската новинарка на Русија

Извор: ЗаЗабава | Објавено: 14.05.2017 - 12:18

Јулијана Третјак е спортска новинарка во Русија и навивачка на Спартак од Москва. Таа на својствен начин ја прослави титулата којаја освои клубот. 

Атрактивната новинарка се соблече и ја покажа својата лепота на сите фанови на Спартак.